BITKA ZA OSIJEK

ČEDO GLUPANE

pametna stvar

HIMNA

Hot Product: Kevin Garnett Gearbanner

Drugari......

molim vas svi koji me znate da mi pošaljete mail kako bi posedovao vaše adrese. Jerbo sam komp morao rušit. Troja u usporedbi sa mojim računalom izgleda smješno. Bio je to desant
P.S. Sivi pošalji mi broj moba.

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

GDI

ovo je največa sajber-zvezda

Google
 

OSIJEČKI HEROJI

Svaki komentar je suvišan

petak, 25. travnja 2008.

U susret prazniku rada

Sastavak za prvi maj

Praznik rada je naljepši dan jer onda tata ne radi i odvede nas u prirodu, upali fiću i pusti pjesme iz NOR-a, onda on i stric Ratko upale vatru i naprave roštilj i piju pivu dok se mama i teta Senka bave salatom i pričaju o zavjesama, a mi djeca natjeravamo loptu i igramo se s Blekijem. Bleki je naš pas, crn je i dlakav.

A onda se tata i Ratko napiju i tata počne mamu zvati kurvo pokvarena i onda je lupi , a sunce sja i mi natjeravamo loptu , a mama plače i reče pa šta sam ti ja kriva , nisam ti ništa napravila , a on baci kobasice sa roštilja , a stric Ratko ga pokuš ava zaustaviti , ali teta Senka mu kaže da ih pusti na miru , a mama se dere životinjo i gađa ga nožem i plastičnim tanjurima .

a Bleki dograbi kobasicu i proguta je i mi djeca tučemo Blekija.

I jebem majku i ocu i majci, nek se gone u pičku materinu i oni i prvi maj i praznik rada i drug Tito i socijalistička partija i radni narod i kobasice i Bleki, evo ti, evo ti, Bleki, plati ti za sve, dosta mi je svega.

Želim da svi umru.

28. travnja 1985

Ivica Žunić

3.a

O.Š. Ivana Čikovića Belog,

Sisak