BITKA ZA OSIJEK

ČEDO GLUPANE

pametna stvar

HIMNA

Hot Product: Kevin Garnett Gearbanner

Drugari......

molim vas svi koji me znate da mi pošaljete mail kako bi posedovao vaše adrese. Jerbo sam komp morao rušit. Troja u usporedbi sa mojim računalom izgleda smješno. Bio je to desant
P.S. Sivi pošalji mi broj moba.

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

GDI

ovo je največa sajber-zvezda

Google
 

OSIJEČKI HEROJI

Svaki komentar je suvišan

utorak, 15. siječnja 2008.

Imal ko` normalan




Jednom sam od jednog lika čuo bajagin komentar na balkance. Kaže da su balkanci takav narod da jednostavno svakih 50-ak godina mora izbiti nekakvi međusobni rat. Živeći u Istri puno sam više bio u kontaktu sa više ljudi različitih nacionalnosti. U svemu se možemo složiti osim kod pitanja rata. Iako nemaju (srbi) baš neki materijal na kojem bi gradili tu neku svoju obranu. Jedna teorija mi se čini da bi mogla piti vodu. Ne kao obrambena za njih, ali globalno ima smisla.
Znamo da je Yuga bila druga ili treča vojna sila. A kao takva, i mi kao takav narod bili smo prijetnja cijelom svijetu( i nismo baš normalni). Pa su ameri odigrali na našu kartu. Teško žabu u vodu natjerat. Naravno da na ovim prostorima nije bio problem započeti rat. Ubiše sto muha jednim udarcem. Razjebaše yugu, prodaše nam oružije, zaradiše koju kintu na UN-ovcima, i na kraju ih svi smatraju pravednicima. A što je izginilo toliko naroda jest cijena koja je svima prihvatljiva. Pa i nama samima. Brzo smo se pomirili sa "istinom", i počeli gradit autoceste za turiste. Uvijek čemo ostati problematični balkanci u očima cjelog svijeta, a čudimo se luđacima s bliskog istoka!
Ipak ostaje činjenica da se rat vodio u Hrvatskoj a ne u Srbiji. Genocida je bilo i na jednoj i na drugoj strani. Zločinaca koliko ti srce želi, malih i velikih. Svatko ima svoj pogled na ta sranja, ali davno su prošla vremena u kojima se ljude zatvaralo zbog stava i razmišljanja.
Bit če bolje, kad se naučimo živjet u "demokraciji". Za 100 godina!!!!!!!