BITKA ZA OSIJEK

ČEDO GLUPANE

pametna stvar

HIMNA

Hot Product: Kevin Garnett Gearbanner

Drugari......

molim vas svi koji me znate da mi pošaljete mail kako bi posedovao vaše adrese. Jerbo sam komp morao rušit. Troja u usporedbi sa mojim računalom izgleda smješno. Bio je to desant
P.S. Sivi pošalji mi broj moba.

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

GDI

ovo je največa sajber-zvezda

Google
 

OSIJEČKI HEROJI

Svaki komentar je suvišan

petak, 21. ožujka 2008.

Malta, malta, daj ciglu

Šta je to što čoeka gura da se i dalje drka ko budala u ovo jebeno vrijeme. Imam osiječaj da jedino funkcioniramo kao robovi. Nama treba novi TITO, ili još bolje Staljin. Pa da nas poreda ko degene i jebe mater svima koliko nas ima. Ova fora (demokracija) je stvorena za nemaštovite ljude koji žive i puštaju druge da žive svoj život. A ne za čobane i kombinatore kao što smo mi. Naviko narod da nemora mislit o ničemu, a oni koji su bili lopovi i babojebci, ili ti zakleti neradnici!! Oni su se snašli u ovom novom sistemu. t.z.v. demokraciji koja meni osobno više liči na tešku anarhiju. Nije ni čudo što se sve više mladih ubija. Čemu se čudit? Kad završe jebenu školu nemogu nači posao. Ako im se uopče isplati tražit jer nemoš zaradit više od 2500 kn. Ako želiš više od toga moraš selit u Istru, ili Dubrovnik. A tamo te svi gledaju kao "furešta". Toliko seru po svima a posebno Bosancima, jebote da njih nema nebi bilo niti jedne nove zgrade u Istri.
I šta onda??????? Možeš uptrijebit moju taktiku! Ja se još uvijek drkam po nekim điđa-miđa bankama u nadi da ču uspjeti rješit onaj mater mu jebem usrani kredit. Ako ništa barem ču završiti u crnoj kronici pa če me ljudi prepoznavat kao nekog selebriti madr fakera.