BITKA ZA OSIJEK

ČEDO GLUPANE

pametna stvar

HIMNA

Hot Product: Kevin Garnett Gearbanner

Drugari......

molim vas svi koji me znate da mi pošaljete mail kako bi posedovao vaše adrese. Jerbo sam komp morao rušit. Troja u usporedbi sa mojim računalom izgleda smješno. Bio je to desant
P.S. Sivi pošalji mi broj moba.

Sign by Dealighted - Coupons and Deals

GDI

ovo je največa sajber-zvezda

Google
 

OSIJEČKI HEROJI

Svaki komentar je suvišan

utorak, 4. ožujka 2008.

Odjeb je u modi



Jebeš čoeka kojem nije odbijen zahtjev za kredit. Ako nisi bio odjeban!!! Nisi čoek. Tako protiče ovaj moj, ako ne i naj jebeniji tjedan. Bio je vrlo informativan, a bogami i poučan. Pošto sam bio otpušen od svoje banke, krenuh u istraživanje drugih izvora da se dođe do kinte. Konto sam da ove velike banke biraju svoje klijente, pa zbog toga nedaju više od 25 cigli kuna. Pa sam se laganica uputio u prč banke! Upadam ja u "Brod" banku i na prvi pogled umrem od smijeha. Ono neka sobica sa šankom, dvije stolice i dva "kompjutera"!! Više izgleda kao prijamni ured od Auschvitza. Al ko ga jebe drugi sam na redu pa ču da se informiram. Uletio ja sa spikom, ovo-ono, šinge-fange????
Govori ona meni "možete dobiti kredit od 8000 kn" Samo sam se nasmijo i čelom nazad. Da nisam baš išo za kurac, skrenem ja do "vaba" banke(ime za popizdit). Upadam unutra, ono nema kera unutri? A 5 curki koje rade ko da su vidile boga kad sam uletio. Možda zato što sam bio jedini taj dan u banci. Uspijemo se mi skontat, Čak mi oče utrpat i više nego što mi treba. U zamjenu da prebacim račun u njihovu banku. Ćemo vidit ća će bit!!!! Da dan nebi bio dosadan!! Pobrinio se moj jebeni horoskop. Došo kuči, a televizor riknio. Sav lud uzimam šarafciger i krečem u novu pobijedu. A je me izjebo, totalno sam poludio. Ali zato kad sam mu marnio par šamara, odma je došo k sebi. Još jedno dobro djelo danas. Prosjek za popizdit dobar. Sav pun sebe krenuh se falit po internetu kako sam snalažljiv! Skontam "pa kad sam sve tako dobro sredio? idem instalirat nove windowse pa da upotpunim ugođaj. Eto javljam vam se sa tri dana kašnjenja. Windowsi nisu bili u redu pa su mi ujebali cjeli kompjuter.

Kažu naši stari "bez muke nema nauke"

Da baš!
Prije ona "poslje jebanja nema kajanja"